Мати дорога

Шна-Р
На порозі хати – МАТИ,
Чекає мене.
А я у путі-дорозі-
Хай стежка веде.
Вкривають в ночі зорі,
Потім сонце пече
А я у путі-дорозі-
Хай стежка веде.
Зміняє долина долину,
І путь щє є
А на порозі - МАТИ
Чекає мене ...