Сором

Шна-Р
Чумацькі шляхи помира під асфальтом,
Козацькії Чайки не линуть до моря,
І може не має у тому і горя ?
і може пісні ще забуті не всі ?
В полоні ще ми?
Чи не має полону?
Просто вже звикли так бити поклони,
Що краще лежати так ниць на землі
Ніж мандрувати козацькой ходою.
Чьї діти ми браття?
Невже байстрюки ?
Невже ми чужі на своєї землі?
Чому ж ми цураємся рідної мови
Чи добре "Родной речи" навчилися ми ?
І сором вам, браття,
і сором мені...