***

Amy
Брык
Упало сердце.
Хлоп
Закрылась дверца.
Кап
Течет слезинка.
Шмыг
Бежит песчинка.
Так
Стучит время.
Так
Несет бремя.
Тук
Входит горе.
Эх
Хочу на море.
Стоп
Хватит ненастья.
Эй
Зовет счастье.