Cinquain Leaves

Фантемона
    
 Leaves(autumn)

   Rolled. Bent.
   Pleated their golden orders.
   Have grown old. Have frowned. Alas!
   Wind"s breath. An agonal waltz. Crackle under foot.
   I bent.