Sometimes...

Константин Гайкович
                August,4 1994 - Los Angeles

Sunrise, sunset
Your face - my bed
Who knows whose fault
"Twas spring - "tis fall

Sometimes, somewhere
It will be well
Sometimes, someplace
My eyes meet face