Без тебе

Словенко Наталья
Без тебе яблуні в саду не мають цвіту
Без тебе сонця на землі не вистачає квітам
Без тебе осінь – це не осінь, літо – це не літо
А лиш зима, що землю холодом вкрива.
Без тебе річка не наповниться водою
Без тебе деревце не заживе весною
Без тебе щастя на землі нема
Є лиш надія, але надія не жива.
Без тебе біль душі моєї не втихає
Без тебе гірко плаче серце та страждає
Бо моє серце лиш твоє кохає
Нехай же наші душі і тіла любов з`єднає !