Музика дощу

Попов Игорь Васильевич
Долетіли звуки -
 музика краплин,
Зупиняють руки
 течію хвилин...
В мокрих силуетах,
 в небі і у снах
Дощ плете сонети
 на твоїх вустах.

"Може хочеш чаю
 чи ковток вина?"-
Вітер запитає -
 "Чом така сумна?"
I чому так важко
 краплям довірять,
Вилитись до краю
 і до ніг стікать.

Він бринить у вікно
 і приковує зір,
Хтось шепоче ві сні:
 “Ти повір, ти повір...”
I не стало вже нас
 десь у цій темноті,
Тільки плаче свій джаз
 літній дощ в самоті.

Приспів:
Музика, музика, музика дощу
Напуває смутком душі досхочУ
Музика, музика, музика дощу
В райдужнім падінні я за ним лечу

P.S.
Эту песню в авторском исполнении можно послушать по указанной ссылке:
https://soundcloud.com/gnd6nczaooc4/popov-rain-music