ex Voloshin

Mahalingam
From battlegrounds' gory crust
From dust of those who turned to dust
From pangs of slaughtered generations,
From human souls baptized in blood,
From ghastly crimes and wild temptations,
From hateful love that comes like flood,
Will Russia rise…

-------
Из крови, пролитой в боях,
Из праха обращенных в прах,
Из мук сожженных поколений,
Из душ, крестившихся в крови,
Из преступлений, исступлений
И ненавидящей любви
Восстанет Русь…

М. Волошин