Manchester rain

Круглянская В.
В Манчестере по-прежнему дождливо,
Здесь нет тебя средь этой пустоты.
И почему так жизнь несправедлива,
Когда она разводит те мосты,
Kоторые на миг соединили,
То, что должно разбиться все-равно...
Поэтому В Манчестере дождливо,
Поэтому В Манчестере темно
(Анатолий Попов)

In Manchester it's rainy as before.
Amidst this emptiness no sign of you I see
My life, unfair lady, keeps the score
And disconnects the calls that I receive -
which were one minute joint  and retainin’
what anyway might die without a mark...
That’s why in Manchester it's rainin’
That’s why in Manchester it's so dark