Жага

Алиса
О, мить шаленого кохання,
Реальність здійснення надій,-
Тамую подих від бажання
Продовження чарівних дій.
Чекаю я….коли мій сон
Омріяний осяє дійсність?
Троянди спраглої бутон
Розкриється, даруя ніжність.
Краплиною жага стікає
від насолоди вниз сльозою.
Кохай мене, як я кохаю,
Напитись квітці дай росою!