Два шляхи йдемо по них

Денис Собаев
Два шляхи йдемо по них.
Дві душі, коханки.
Два шляхи, для них одні,
наші забаганки.

Два шляхи поруч ідуть,
й не перетинають,
двом шляхам, так се є скрізь
щастя не буває.

Дві дороги розійшлись,
ми були й немає,
дві догоги щастя є,
листям замітає.

Вже нема, кохання слід,
вже нема й не буде.
Два шляхи нас розвели,
два шляхи між люди.