В очах пустих жага до влади

Денис Собаев
В очах пустих. Жага до влади.
Побачить все. Узнать принади.
Життя людського. Благодать і сум.
Може один. Хто не почув.
Правди і брехні. Святими
сказано колись.
Бо влада треба. А всіх навкруг.
Їм все одно.
Брехня - це стиль життя. Принада.
Що гірко й солодко манить.
В брехні ми всі потрапимо до раю.
В якому вже жили до нас.
Колись.
В спустошене людцями місце.