Багато людей за диную мучились

Денис Собаев
Багато людей за єдиную мучились,
багато з яких не згадає нiхто.
Людей, що любов завела непокiрная,
у прiрву, що мукою зветься одвiчною.
I гордi  й чеславнi  в тенета  попавшиє.
На довгiї  лiта  у муцi  залишаться.
А може кохання вiдпустить  невiрнеє.
На волю, що любою квiткою  кличеться.