Староконный

Шна-Р
Чи то старі коні?
Чи то старий кінний?:
Затиснуті шматтям
Пропилені речі
До речі : цікаві і
в чомусь корисні,
Відживші, протерті-
стиснуті рівно.
Очами пустими
сковзять по чоботях;
брудних і блискучих.
Притулок шукаючи чи для забави?
чи для останьої мабудь вже праці.
Руки творця позабули вже мабуть -
Вже і до нього не закликають...
Чекають.