Стежка.!

Шна-Р
Півуче, в повільному темпі.

Я піду скрізь долину.
Скрізь квітучу піду.
Але квітів, повірте,
Я не зірву.
Хай ростуть мої квіти
Все краще та більше,
А сонце все вище
Все Ближче і блище.
 
Приспів: ДВІЧІ
    А стежка все в'ється
    У квітучу даль
    І льється,
    Все льеться,
    Жайворонковий жаль

Мандрувати долиной-
Це так рідко буває,
Коли очам так вільно
І взуття не мішає.
Я на стежкі читаю
Автографи сиві-
А вона пам'ятає
Виликі події.

Приспів: ДВІЧІ
    А стежка все в'ється
    У спекучу даль
    І льється,
    Все льеться,
    Жайворонковий жаль.

Потім сонце упаде,
Посіріє долина,
І, немов простирадлом,
Туман квіти укриє.
Під горой розгоряться
Вогоньки у віконцях.
Хтось розпалить багаття-
Я спрямую до ньго.

Приспів: ДВІЧІ
    А стежка в'ється
    Вже у темну даль
    Але льється,
    Ще льеться,
    Жайворонковий жаль.

2001 р.

Без згоди автора тиражування матеріалу не дозволяеться.