Грош

Гор Соовьёв
        Гей, люди, хто ви? Що ви?
        Не купиш чесність, впевненість в собі,
        Хіба цей світ занадто новий?
        Хіба настільки ви слабкі?
        Не будеш кращим ти з грошима,
        Не будеш гіршим без грошей,
        Можливо, зміст покаже рима,
        Хоч як писав про світ тіней.
        Почав, йди до кінця, до смерті,
        Загинеш прийде інший, не звертай,
        Як вип'єте, ви всі відверті,
        А як тверезі, то під ліжком - рай.