Грош -2

Гор Соовьёв
Пюють на нас розбещені й недобрі,
А що їм, гроші - перш за все,
Для них багатство - ясно видний обрій,
Для нас копійка вже життя несе.
Ми заробляєм, бігаєм до ночі,
Вони сидять, сміються, давляться ікрою,
А люди лиш крихтину хліба хочуть,
Крихтину щастя з прісною водою.