Dream

Владимир Лобач
      Ні з ким не знайома.
      Нікому не винна.
      Своїм невідома.
      Чужим не потрібна.

      Не сплатить рахунки.
      Не візьме до себе.
      І тільки засяє
      Блакиттю на небі.

      Нестримним бажанням
      Ввійде серед ночі.
      Чарівним коханням
      В здивовані очі.