Залишайся з мною, Муза...

Игорь Кимов
Залишайся зі мною, весна,
Назавжди або на довгії роки,
Залишайся зі мною, калина рясна,
І далі світіть мої зірки.

Залишайтесь зі мною, надії,
Щоб легко було на душі,
Приходьте у серце мрії,
Щоб не жити мені в пустоті.

Залишайтесь зі мною, друзі,
Щоб відчувати ваши сердець тепло,
Залишайся зі мною , Муза,
Не забірай своє крило.

Щоб зміг я висловить в словах,
Душі своєї зліт,
Щоб відгукнулися в людських серцях,
Вірші мої, що народилися на світ !