Роскажи мен, Душа...

Игорь Кимов
Розкажи мені, Душа,
Чого хочеться тобі,
Що гнітить тебе і від нудьги стиска,
Підскажи, як діяти мені.

Підскажи, як діяти мені,
Щоб заспокоїти тебе,
І на якім в житті мені летіть коні,
І до якої справи прихилить себе.

Вкажи мені той шлях,
На якому будеш ти радіти,
Ну, а зараз я іду впітьмах,
І не знаю що мені робити.

Не травмуй мене, Душа,
І не штовхай у спину,
Краще давай станемо удвох
Перед Богом на коліна.

Станем на коліна,
І просити будем Бога,
Щоб єдналися в порозумінні,
Людськії душі і їхнього життя дороги.

Пишіть, друзі.

kia63@svitonline.com
З повагою, Ігор Кошик.

В мене є, що Вам розповісти в віршах...