Заради чого ми живем на цьому не простому св т?..

Игорь Кимов
Заради чого ми живем
На цьому не простому світі?,
Заради чого кухоль лиха пієм,
І всупереч волі підмітаєм сміття.

Хто вказує дорогу нашого життя,
Та чиїй ми підкоряємося волі,
Хто забірає нас у небуття,
І Хто будує людськії долі?...

Хто там живе на Небесах,
У котрого ми просимо себе від горя захистити?
Хто нас від бід лихих оберігає і спаса,
І Кому за то нам голову вклонити ?

Питань без відповіді лишається багато,
Та мало хто задумується над ними,
І хто зна й може б лиха менше довелось долати,
Та ховатись за чужиії спини...