Не заздр ть, люди, з ркам... Присвячу ться А. Я. Розенбауму

Игорь Кимов
Не заздріть люди тим зіркам,
Хто часто дивиться на нас з екранів,
Що зробиш, Бог вирішив так сам
І зірки розуміють це з роками.

При зовнішнім матеріальнім блазі,
Що кожному приснитись може тільки у ві сні,
Під усмішкою радості, що завжди на показі,
В очах лежить печаль самотньої душі.

Усе життя практично на колесах
Проходить по багатьом країнам і містам,
Лікуєш ти людськії душі від важких депресій,
А що в своїй душі ти відчуваєш сам ?

Хотів би зупинити хоть на мить
Життя нестримний марафон,
І як проста людина хочеться пожить,
Забувши сцену, вокзали, мікрофон.

Але те життя не по тобі,
Накреслена тобі друга дорога,
Здається ти не належиш сам собі,
Бо ти є ставленником Бога.

Не заздріть люди тим зіркам,
Хто часто дивляться на нас з екранів,
Що зробиш, Бог вирішив так сам,
І може люди зрозуміють це з роками...