Прийди сьогодн уноч до мене Ангел м й небесний...

Игорь Кимов
Прийди сьогодні уночі
До мене Ангел мій небесний,
Побудем вдвох насамоті
З тобою друже мій сердешний.

Роспахну тобі я душу,
Поділюсь журбою,
Роскажу, що серце сушить,
Та стиска нудьгою.

Роскажу про мрії,
Котрим не довелося збутись,
Попрошу надії,
Щоб впевненості в душу
Знову повернутись.

Стану на коліна
Пред твоєю добротою,
Попрошу благословіння,
Доторкнись рукою.

Доторкнись рукою
До душі моєї,
Залиши зі мною
Краплину святості своєї.

І краще буде дихати мені
На цьому не легкому світі,
Благослови мене сьогодні у ві сні,
Не покидай мене на, Богом мені відпущеному, віці.