Ц нуйте кожну мить життя свого...

Игорь Кимов
Нестримний час летить вперед,
Всіх нас веде з собою у майбутнє,
Цінуйте кожну мить життя свого насамперед,
Не пройде воно даром, та стане незабутнім.

Задумуйтесь над кожним своїм вчинком,
Прислухайтесь до голоса, що живе у вас в душі,
Повірте, весна в серце прийде навіть взимку,
І ніби сніг розтопить всі неприємності в житті.

Не повторюйте невірних кроків інших,
Й якщо відчуваєте, що ближньому потрібна допомога,
Не залишайтесь в стороні, щоб тій людині ще не стало гірше,
Допоможіть, не забувайте заповідей Бога !

Не зможем ми осмислить вчинки нашого життя,
Бо де які з них не можна підкорити волі,
І дуже часто причину їх ми списуєм на випадковість нашого буття,
Хоча за кожним випадком стоїть новий виток нашої долі.

І хочте вірте мені, а хочте ні,
Але існує Щось велетенське, невідоме,
Яке кирує всім живим на всій Землі,
І зветься та могутня сила, я думаю, Богом...