Коли я назавжди повернусь...

Игорь Кимов
Зачинила мати
За спиною хвіртку,
Пішла тихо в хату
Підмітать долівку.

Залишилось за цім тином
Тут моє дитинство,
Тут завжди чекати буде сина
Серце материнське.

Тут сльоза скупа покотиться
Іноді по батьковій щоці,
Сюди душа моя запроситься
Рано по весні.

Коли я назавжди повернусь
До свого рідного порога,
Батьку з матір"ю низько поклонюсь,
Подякую Бога.

Знову під моїм вікном
Розцвіте калина,
Знову душу, ніби оп"янить вином,
Пісня журавлина.

Підв"яжу свою калину,
Попрошу у долі,
Щоб знайшов я свою дівчину,
По твоїй, Боже, добрій волі...