Товаришу в день народження

Игорь Кимов
Сьогодні день народження у тебе,
Знов ти запросив мене до себе,
Знову ми зустрілись, а пам"ятаєш,
Як ми двадцять літ назад,
У далекій юності купаясь,
У своїх душах відчували
Приємних почуттів нестримний зорепад.

А пам"ятаєш весняні, теплі вечори,
Яскраві зорі світять з неба,
Багато вже часу пройшло з тієї доброї пори,
Коли все життя було ще тільки попереду.

Коли в серцях жили надії,
На щось приємне, невідоме,
Коли у душах палали мрії,
Які несли нас по життю бувало й зовсім не свідомо.

Накреслено в житті нам з тобою не загубитись,
Та в унісон серцям назавжди битись,
І дай нам, Боже, довгії літа,
Здоров"я, вдачі, добра людського відчуття,
І хоча віски запорошило,
Та де не де з"явилася морщина,
Журитись друже нам з тобою не треба,
Бо ми ще молоді,
І кращії роки у нас ще будуть попереду !