Нагадай мен циганка...

Игорь Кимов
Нагадай мені циганка життя довгую дорогу,
Щоб мені у серце не приходили тривоги,
Щоб мою душу смута не травила,
Щоб мене ні за що мати не корила.

Щоб на тій дорозі мене щастя пострічало,
Котре ясним сонцем у моїм серці засіяло,
Щоб мій шлях життєвий не руйнували болі,
Щоб мене не скривдила мого життя доля.

Щоб лиха година йшла стороною,
Та мене не ранила важкою бідою,
Щоб мене ніколи не покидала вдача,
А за світ її я небо завжди буду дячить.

І поділюсь я благодаттю з неба,
З людьми своєю щирістю в віршах,
Нехай мій добрий намір їм буде до потреби,
А зліт своєї душі я висловлю в словах.

Нехай глибока щирість мого слова
Проллється в Ваші душі теплим світом,
Нехай відчиняться у серці всі засови,
І зацвіте душа Ваша весняним цвітом !