дуть друз за кордон...

Игорь Кимов
Їдуть друзі за кордон
Шукати щастя десь в другіх краях,
І часто снитися їм буде їхнього дитинства сон,
Що пам"ятю завжди лежить у багатьох людських серцях.

Їдуть друзі назавжди,
Лишаючись Землі своєї материнства,
І часто я прихожу в наші ріднії двори,
Щоб доторкнутись до нашого дитинства.

Он дім, в якому жив мій самий кращий друг,
А в цьому жила дівчина, в яку я вперше закохався,
А ось каштани наши, які в моїй душі завжди цвітуть,
Під якими з тією дівчиною колись я цілувався.

Роз"їхались. Лишилась пустота,
Що травить душу іноді нудьгою,
Я напишу вам всім листа,
Щоб ви всі повернулись,
І назавжди лишилися зі мною.

Але я знаю, тому не збутись,
Назад назавжди нікому не вернутись,
І нехай всім Там вам повезе,
І дай вам Бог, щоб всі ви Там знайшли себе !

Їдуть друзі за кордон,
Шукати щастя десь в других краях,
І нехай водночас нам всім присниться сон,
В якому ми всі зустрінемось в, дитинства нашого, дворах!..