Ранок-Море-Дюльбер...

Валео Лученко
Це безмежжя незбагненне, годi вiдповiдь шукати
Посмiх сонця, плюскiт моря , то - найбiльша нагорода
В кожнiм порусi маленькім - Втаємниченість Безмежжя...
В краплi кровi, в свiтлi зiрки - вiдблиск Першого Творіння
Всесвіт духу пізнається в тихій радості молитви
Хто до неї причастився, той є вибраним між рівних...