Про себе, думаю, про багатьох з нас...

Игорь Кимов
Зусиль втрачається багато,
Як голуб б"юсь в зачинене вікно,
І хочу бути вільним я, і впевнено тримати
Життя свого єдиного кермо.

Хто може підсказати той шлях,
Де чекає мене вдача,
І де набратись сил, щоб подолати,
Життєві труднощі від котрих, віру, не заплачу.

І буду нести Хрест свій до кінця,
Зігнувшись іноді під тягарем нудьги,
І може доля подарує мені світ лаврового вінця,
Що захистить мене від частої журби.

Нехай зірок я не хапаю з неба,
Нехай не завжди посміхнеться мені вдача,
Однак не складаю рук я і віру в себе,
Поцілуй мене доле, я завжди буду тебе дячить.

Нехай не знаю, що мені робити далі,
Щоб бути впевненим у завтрашньому дні,
І які дії розженуть мої печалі,
Що травлять душу іноді мені.

Нехай не займаю я високої посади,
Нехай не збудував я собі дім,
Однак не переступив через себе я, і не зрадив,
Душі своєї незрозумілий дзвін !