Давай з тобою намалю мо майбутн...

Игорь Кимов
Давай з тобою намалюємо майбутнє,
Фарби своїми кольорами приласкає полотно,
І стане наш малюнок назавжди незабутнім,
Щоб в спогадах ми могли б пригубить
Кохання нашого вино.

В яскравих й світлих кльорах,
Як від молодого терпкого вина,
Хміль щирості й відвертості передасться у легких тонах,
Які з любовью пригорнуться до простого полотна.

Нехай наш малюнок не сподобається нікому,
Та не будем дивуватися ми тому,
Бо в тім малюнку злилися наші щирі почуття,
У ньому  відвертість,кохання,молодість,надії відчуття,
І пронесем ми його з тобою через все своє життя.