Розлучила нас в йна...

Игорь Кимов
Розлучила нас війна,
Що прірвою лягла на нашому шляху,
І зруйнувала долю нам вона,
З тих пір, коли крилом своїм торкнулась нашого даху.

Розлучила нас війна
Не на рік і не на два,
І не дай Боже на віка,
Що зробиш, доля в нас така гірка.

І дай Боже, щоб витримав ти там усі страждання,
І щоб здійснилось головне наше бажання,
За яке я молити буду Бога,
Щоб знов ти вернувсь  до нашого порога.

І хай моя надія береже тебе від лиха,
Від неї на душі у тебе буде спокійно й тихо,
І хочу крикнуть я у небо,
Вернись, важко мені жить одній без тебе,
Вернись, я завжди буду тебе ждати,
Вернись, нехай сльоза не точиь нашу мати.

Та знай в часи розлуки,
Як би важко не було б мені,
Однак не складу я руки,
А буду вірити, надіятись, любити,
Моя любов тебе від лиха буде боронити.

Але я знаю, ти вернешся
Всім смертям назло,
Знов мені ніжно посміхнешся,
Знов міцно стиснеш життя нашого кермо.