Давай не будем жартувати ми з коханням...

Игорь Кимов
Давай не будем жартувти ми з коханням
З цім ніжним і відвертим почуттям,
Для тебе воно може бути тільки залицянням,
Для мене може статись біллю на все життя.

Давай не будемо приховувать симпатій ,
Що зьєднують і ріднять чужих людей в одну сімью,
І нехай краще лунати буде сміх дитячий,
Ніж нерішучістю своєю стримувать накресленої долі течію.

Давай не будемо боятися сказати,
Про почуття, що відчуваєм ми з тобою,
Давай не будем руйнувати та долати
Того, що йде до нас само собою.

Чекаю я від тебе рішучих кроків,
Твердині в рішеннях твоїх,
І хочу, щоб ти був надією мені на довгі роки,
Та лицарем далеких мрій моїх.