Кориснi поради. укр

Юрий Портной
         
Якщо у вас ненароком
Вагітність з серьозним строком
І позбутись немає змоги,
Вас вилікують пологи.

Якщо у вас ненароком
Розмножились гонококки,
Саме воно не пройде  -
Звертайтесь до ШВД.