Лысенко Юрию письмо укр

Юрий Портной
Я радий, що знайшов тебе
У цім жахливім павутинні.
У мене вже давно шкребе
Розлука  вилами по спині.

Дванадцять років вже пройшло,
Як занесло мене у вирій...
І ось я взявся за весло -
Гребу під себе на Стіхірі.

Відомо стало вже мені -
Ти також вирвався з-за гратів
І вишиваєш на "коні"
Серед якихось там хорватів.

Пройшли славетні ті часи,
Де гаслом нам була безжурність...
Не залишилось від краси
Шум-клум, нічого,nothing ,ґурништ.
(івр.)____(укр.)__(англ.)__(ідиш.)