Мен у душу залет ло щастя...

Игорь Кимов
Мені у душу залетіло щастя
Знову Бог на мене подививсь,
Знову кінь гнідої масті
Біля мене зупинивсь.

І полетим ми вдвох з ним над Землею,
Суєтність і турботи забудуться на мить,
І пригорнеться до душі моєї
Краса життя, що у собі буття хранить...