Заблукало моэ щастя...

Игорь Кимов
Заблукало моэ щастя
Десь у синьому тумані,
Десь мій кінь гнідої масті
Самотньо бродить у бур"яні.

Десь літають мої мрії
За високими горами,
Десь живуть мої надії,
Над золотими куполами.

Десь у полі квітне черемшина,
Та шумлять тополі,
Десь чекає на когось молода дівчина,
Та вже не моєї долі.

Десь живуть мої бажання,
Котрим не довелося збутись,
Десь живе моє кохання,
Якому вже не повернутись.

Заблукало моє щастя
Десь у синьому тумані,
Десь мій кінь гнідої масті,
Самотньо бродить у високому бур"яні...