Настроение

Silvara
I.
Forever gone from tears and pain -
                in vain...
Who knows how long
Silvara shall go on...
They are so different,
and still they are the same...
Whoever call I -
There is no reply...

II.
Все зарастет кроваво-красным белым мхом...
Мои стихи опять менят стиль...
А я сижу на бочке с порохом верхом,
И все короче огненный фитиль...

III. fuck it all!!!

                9.02.2003