Куди подiлося безкраe море слiз?

Валео Лученко
Куди поділося безкрає море сліз?
Воно замерзло і стало Солоним-Озером-мого-Народу
Тепер час-від-часу відчайдухи намагаються встановити на ньому
рекорд швидкості по-втечі-від-реальності.
Вони вигадали Азіопу – наступницю втопленого континенту,
яка ледве тримається на плечах здичавілих атлантів,
що дивом вціліли в покинутих-Богом-степах.
Їх діти ганяють Зимним Містом на брабусах
Їм число – Легіон.
Вони гублять останні крихти життєвих сил в обіймах аматорок_путан
Їх чоловічки звужуються на макові зерня, їх сім'я – пусте
Їх нива плодоосить кужіль. Вони виходять на лови, навіть не усвідомлюючи,
що їх відгодували саме для Ловів.
І саме зараз на них буде спущено Хортів Князя Світу цього.