Хотiла заповсти богу душу

Лена Соболь
Хотіла заповісти богу душу,
Та все, що пережити довелося.
Всю гамму почуттів зібрати мушу,
Та досвід що отримати вдалося.

Життя – це поле де зростає жито,
Як бур’яни, повисмикаю свої вади.
За полем буду дбати працьовито  -
Не соромно було щоб віддавати.

А бог не міг словам тим ради дати:
“Чому цей заповіт її бентежить?
Навіщо їй було заповідати,
Що й так цілком завжди мені належить?”