Весна дару в дчуття над...

Игорь Кимов
Розцвіли каштани у моєму місті,
Принесли птахи здалека нам з тобою тепло,
Знову розпустилось на деревах листя,
Знову все навколо рясно зацвіло.

Знову сонце стало теплим,
Набрякають почки, розпустились квіти,
Знову життя стало трохи легшим
Від подиху весняного цвіту.

Весна дарує відчуття надії,
Несе любов до нашого життя,
З весною в серця людей приходять мрії,
Що збуджують у глибині душі тільки приємні почуття.

Весна вселяє дух життя
У кожну живу істоту,
Весна пробуджує добра людського почуття,
З яким ми забуваєм всі земні турботи.

І хочеться в цей час робити щось приємне,
Нести добро всім людям на Землі,
Мені здається у цьому почутті існує щось таємне,
І з"являється воно тільки навесні !