Весни ДИМ

Шна-Р
UA

Весни ДИМ,
Поміж гілля гав,
Понад розплюсканной водою-бідою,
сірим туманом зчарував,
і радістю поїв гіркою.
І жовта верба роздяглась
із блиску крижаного дива,
себе покаже розгорясь зеленим співом.

RU

Весны дым,
Сквозь ветки воронья,
Стеляся низко над водой-
укрывшей берег некрутой,
Пленил своею горькотой.
Кусты, ронив зимы оковы,
зеленых песен певуны
сольются в хоры.