Склянi рожевi спогади...

Алёна Новикова Кочук
Склянi рожевi спогади
Про iнше майбуття
Катовани дорогами,
Не мають вороття

До серця, у лiд закутого
Весною без надiй.
Бермудського трикутнику
Побачив, не радiй,

Як немовля - годиннику,
Що смiшно дзвiнкотить.
Коханню, як вiтрильнику,
Без вiтру - не щастить.

 15.03.03