Шизофренiчне

Amsterdam
Життя збігає до кінця - прокинутись чи далі спати...
Налиті чаші вже по вінця - ковтком забутись й заридати...
Цикута, сік, коньяк, серця - згадати все і почвалати...
До мене друг єдиний мчиться - між астероїдів літати...

Крізь дим написані вірші - Міст відповідей-здивувань
Ти прочитаєш й схаменешся - Забутих спогадів-сигналів
Простий звук вигуку душі - Зведеш над річкою питань
Почути зможеш й усміхнешся - І тихих пам"яті провалів

Поставиш мило крапку в книзі - Я їх шукав усе життя
Нові відкриєш далі й долі - В тіні вже підзабутих предків
Знайдеш свої забуті сни, - Загублені сліди буття
Закуті в кригу на Подолі. - До дір залатані шкарпетки

Затягнеш пісню вголос нову - Ми заснуємо світ прекрасний
Побачиш тишу екс-стражань - Побачимо прогноз ТіВі
Назустріч мороку і колу - Погода: сонячно і ясно,
До боротьби нових кохань - Ми будем разом - ми - нові