MY CITY

Валео Лученко
Моє місто – це сонячний ранок,
що лягає туманом на брук
Моє місто – це потяга гук,
що везе мою душу зі Сходу…
Моє місто – це згоєні рани
і сповільнений серденька стук…
Моє місто – це музика рук
призабутого Богом народу…
Моє місто – це завше погода,
ніжний легіт і тиха журба.
Моє місто – це срібна труба,
що зіграти готова Осанну…
Моє місто – це княжа угода,
що звільнила навіки Раба.
І навіки лишила в тенетах…
Моє Сонячне Місто,
То ж де,ти?…