Мое кохання

Leydi
Моє кохання, світ моїх очей!
Тебе я згадую серед ночей.
Завжди і всюди я тебе чекаю,
Це означає все, що я кохаю.

Кохаю я, а ти не знаєш.
І знову ти мене питаєш
Чи я люблю тебе, чи ні,
Чи снишся ти мені у сні?

І знов тобі я посміхаюсь,
Та крадькома в душі лякаюсь,
Боюсь я вся тобі розкритись,
В твоїх обіймах загубитись.

Вони такі палкі і ближні,
Такі міцні і дуже ніжні,
А поцілунки - то, неначе,
Велике вогнище гаряче.