Моя рiдна земля

Марина Чиянова
Моя рідна земля,
Ти мій край незабутній,
Тебе люблю так я,
В тобі моє майбутнє.

Край зелених садків,
Край блакитного неба,
Край річок і струмків,
Я не можу без тебе!

І безкраї степи,
І лани неозорі,
І бурхливі річки
Й теплі хвилі на морі,

Все люблю я в тобі,
Моя рідна країно,
І співаю тобі,
Моя люба Вкраїно!

Хочу бачити я,
Як садки розквітають,
Хочу бачити я,
Як птахи прилітають!

Хочу бачити знов
В цьому грішному світі,
Як розквітне любов,
Наче квіти на вітті.

Рідна мово моя!
І тебе я кохаю,
Навесні з тебе я
Знову вірші сплітаю.

Україно моя!
Я тебе не забуду,
Наяву і в думках
Лиш з тобою я буду.