Вiтер-вiтривець

Валео Лученко
Вітер-вітривець
.....................віє бентежить
жить не дає...
.................Нежить...
Нігою ніжить   
.................серденько кволе,
кволить мене,
.................волить-не-неволить...

Вітер-вітривець
.....................віє бентежить...
Віяне зерно
................вітру належить...
Жито над яром -
................яре нівроку.
Кроком відкрито
................світ ненароком...

Вітер-вітривець
....................віє бентежить,
Вітер-вітривець
.....................нам не належить...

2003-06-07