Колиншня подруга

Алла Ангелина
Це зустріч двох чужих
та зв'язаних минулим спільним.
Звичайно, розумію погляд пильний:
Чому прийшла? Навіщо ворушити?
І я сама змогла без тебе дихати і жити.
Ми - люди, що втомились від зв'язків,
бо зв'язані минулим спільним