Зв ряче-Еротичне

Алла Ангелина
Мене зачаровують дотики,
Бо манять мої глибини.
Готова віддатись тому,
хто гладить мене по спині.

І я не більше ніж кішка
Буду пручатись рукам,
Які обіймуть мої ноги.
І волю дам іншим вустам.

Та, мабуть, занадто дика
Чуттєва моя натура,
Бо ще не було чоловіка,
Який би мав мою шкуру.